Les festes del barri de les Cots, el Guix i la Pujada Roja de Manresa inclouran el tradicional homenatge a la vellesa

La celebració tindrà lloc el diumenge 14 de juliol i el dissabte 20 de juliol

Hi haurà botifarrada i Cançons de Mar amb Jordi González

Homenatge a la vellesa en una edició de les festes d'estiu a les Cots, el Guix i la Pujada Roja

Homenatge a la vellesa en una edició de les festes d'estiu a les Cots, el Guix i la Pujada Roja / Arxiu particular

Redacció

Les festes del barri de les Cots, el Guix i la Pujada Roja de Manresa arribaran, el diumenge 14 de juliol i el dissabte 20 de juliol, amb el tradicional homenatge a la vellesa.

El diumenge 14, a les 10 del matí, al voltant de la capella del Sant Crist del Guix, es farà la benvinguda a les festes, amb un esmorzar de germanor. L'homenatge a la vellesa comptarà amb l'assistència de Mariona Homs i Alsina, regidora de Gent Gran, que el presidirà. Totes les persones que han complert 80 anys rebran un diploma-obsequi que els farà la Generalitat de Catalunya i que l’associació veïnal convertirà en un quadre commemoratiu. Els que han complert 90 anys rebran una placa de record del seu aniversari, obsequi de l'entitat veïnal. Els que han complert 65 anys seran homenatjats amb un regal pràctic i útil. Un aperitiu tancarà l'homenatge.

A les 6 de la tarda, també entorn de la capella, celebració d'una missa de convivència, en la qual es recordaran els difunts de l'any, seguida de música amb Cançons de Mar. A la mitja part es faran els honors a la nova pubilla i a tots els presents. Seguidament, botifarrada i novament Cançons de Mar de Jordi González per acomiadar la festa.

El dissabte 20, a les 9 del vespre, al local social (c. Sant Joan, 34), tindrà lloc un sopar de festa major i música de fi de festa.