26 de abril de 2013
26.04.2013

Sant Fruitós acull la primera Fira de protectores d'animals

La trobada tindrà lloc el diumenge 5 de maig de les 9h del matí a les 16h de la tarda

02.05.2013 | 11:58
L´ iniciativa ha estat impulsada per les protectores Niu de Petjades i Seproan

La població escollida per celebrar-hi la primera edició de la Fira de protectores d'animals, que tindrà lloc el diumenge 5 de maig, ha estat Sant Fruitós de Bages. Concretament, la trobada de protectores tindrà com a emplaçament la plaça 11 de setembre i està previst que s'allargui des de les 9h del matí fins a les 16h de la tarda.

Protectores de tot el territori català estan convidades a venir-hi i muntar la seva paradeta per explicar allò que duen a terme les seves associacions. A més, hi hauran activitats pensades per a grans i petits així com una desfilada de gossos en adopció.

L'objectiu de la Fira de protectores és, segons un dels seus organitzadors, la protectora d'animals fruitosenca Niu de petjades, "promoure l'adopció responsable, l' importància dels xips i la castració i donar a conèixer les protectores d'animals que té Catalunya". A més de Niu de Petjades la trobada de protectores és també una iniciativa de SEPROAN, protectora d'animals de Sallent. L'ajuntament de Sant Fruitós per la seva banda també dóna suport a la primera iniciativa que busca servir de punt de trobada de tots aquells qui treballen en la defensa dels animals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook