Un gos perdut que es va quedar atrapat a l'ascensor de l'estació del metro Torre Baró/Vallbona, a la línia 11, va demanar auxili polsant el botó d'emergència de l'elevador, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona, que li ha dedicat una notícia la seva newsletter setmanal.

Segons han explicat a Efe fonts de TMB, el succés va ocórrer el passat 18 de febrer, quan el Centre de Seguretat i Protecció Civil del Metro de Barcelona va rebre una trucada SOS procedent de l'ascensor que comunica el carrer amb el vestíbul de l'estació de metro de Torre Baró/Vallbona.

L'operador que estava de guàrdia al centre va connectar llavors la càmera interior de la cabina de l'ascensor i va comprovar, amb sorpresa, que era un gos el que havia polsat el botó d'emergència.

Fonts de TMB han reconegut que el gos no només va prémer aquest botó, sinó també tots els altres que estaven al seu abast a l'ascensor.

L'animal, que portava collaret, es devia haver perdut ja que una vegada fora de l'ascensor no sabia orientar-se i fugia de totes les persones, inclòs l'equip de vigilants de seguretat que va intentar capturar-lo.

Finalment va ser la Guàrdia Urbana la que es va fer càrrec de l'animal.