Assegut a la falda del seu amo, Víktor mira per la finestra d'un avió. Junts gaudeixen del vol, però arribar fins aquí dalt tots dos junts no ha estat fàcil. El seu propietari, Mikhail Galin, va agafar un avió a Riga amb escala a Moscou. I va ser allà a l'aeroport durant el trasllat quan li van donar la pitjor notícia. No podia volar acompanyat de la seva mascota perquè excedia en dos quilograms el pes permès per pujar a la cabina. El seu lloc era la bodega de l'avió.

El seu amo va decidir que calia buscar una altra solució ja que temia que "que no arribés amb vida". Així que va idear un pla per retardar el seu vol i demanar-li un gat prestat, més prim, a uns amics per passar el control. Després el va canviar d'amagat i va aconseguir enganyar a tothom.

Va ser arran de publicar unes fotos a les xarxes socials quan la companyia es va assabentar del que havia passat i va decidir sancionar-lo. Ell va compartir de nou els fets per internet i des d'aleshores no ha parat de rebre mostres de suport. Ara li plouen les ofertes de moltes empreses per volar gratis i, per descomptat, acompanyat de Viktor.