És una de les cites més importants per als gossos més macos i elegants dels Estats Units. El Westminster Dog Show, que es va celebrar aquest passat cap de setmana a Nova York, va aglutinar una infinitat de cans que van passejar els seus atributs a la recerca del trofeu al millor gos. Però va ser en Wasabi qui es va el guardó.

El petit pequinès de tres anys es va posar el públic a la butxaca i es va emportar el premi Best in Show en la 145a Exposició Canina Anual del Westminster Kennel Club.

L'Exposició Canina de Westminster és el segon esdeveniment esportiu continu més antic dels Estats Units, després del Derby de Kentucky. Ha sobreviscut a guerres mundials, pandèmies anteriors i depressions econòmiques. L'any passat, a causa de la crisi del coronavirus, l'esdeveniment es va traslladar a aquest mes de juny.

L'amo d'en Wasabi, en recollir el trofeu, va assegurar que “és un gos meravellós. Té talent per a l'espectacle. S'ajusta a l'estàndard de la raça. Té aquest petit detall extra, aquesta petita lluentor que distingeix a un gos”.