L'Ajuntament de Solsona busca famílies d’acollida temporal per a gats. La regidoria de Medi Ambient fa una crida per disposar d’una borsa d’habitatges col·laboradors mentre l’Associació en Defensa dels Animals de Solsona (ADAS) en gestiona l’adopció. Aquesta campanya coincideix amb la necessitat de buscar una llar temporal a cinc gatons que van aparèixer al carrer dins d’una capsa de cartró.

Tant l’alimentació com les despeses veterinàries van a càrrec de l’ADAS. Tan sols fa falta persones disposades a cuidar de manera temporal aquests gates, o altres que puguin necessitar un sostre més endavant. A més, aquells que els acullin tindran l’opció de quedar-se’ls en adopció. Són gats negatius en immunodeficiència felina i leucèmia.

Les persones que hi estiguin interessades poden contactar directament amb l’associació al telèfon 674288720, o bé per correu electrònic a adasolsona@gmail.com. La gestió dels gats de carrer a Solsona es regula mitjançant un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’ADAS.