Saps si donar alvocat al gos és saludable?

Descobreix els beneficis que té per a les persones

Però, què passa amb la salut de les nostres mascotes?

El teu gos menja alvocat?

El teu gos menja alvocat? / jcomp

A. Nego

Cuidar l'alimentació de la nostra mascota és fonamental per tal que gaudeixi d'un estat de salut òptim. Però, com fer-ho? Donar-los pinso és el més recomanable; el qual ha de ser adequat a la seva mida i edat, entre altres factors. I en cas que vulguem donar-los menjar d'humà, hem d'anar amb molt de compte. Sabies que l'alvocat és molt bo per a la nostra salut, oi? I li dones al teu gos? T'expliquem si el beneficiarà o el perjudicarà.

Moltes vegades, pensant que el que és beneficiós per a nosaltres també ho pot ser per a les nostres mascotes, traslladem alguns dels nostres hàbits als nostres 'peluts'. Si ets dels que ha decidit incorporar també l'alvocat a la dieta del teu gos, deixa de fer-ho, ja que les conseqüències podrien ser irreversibles.

L'alvocat es troba als primers llocs d'aliments no recomanats per a les nostres mascotes. És més, aquesta fruita és una de les que més problemes podria causar al teu gos. El motiu resideix en una substància que es diu pectina, que pot fer malbé el cor i els pulmons de gossos i gats. A més, el seu alt contingut en greix pot ocasionar algun problema digestiu.

Compte amb els aliments que dones al teu gos

Compte amb els aliments que dones al teu gos / wirestock

Altres aliments prohibits per a mascotes

Però l'alvocat no és l'únic aliment que pot perjudicar la teva mascota. La xocolata, el raïm, el peix cru, les nous de macadàmia, la cervesa o la ceba també són productes que no hauries d'oferir ni deixar a l'abast de gossos i gats

Els beneficis de l'alvocat

Amb tot, seria injust no recordar els beneficis dels alvocats per a la salut de les persones. Aquest fruit presenta un alt nivell de greixos bons, saludables per al cos. No només no eleven el colesterol, sinó que és una arma per mantenir-lo a ratlla gràcies a la seva aportació de firoesterols. D'aquesta manera, l'alvocat es converteix en un aliat poderós de la salut cardiovascular. A més, aquest fruit no conté sucres, però sí que és una font de fibra potent.