Les actrius i models (i ara les influencers) sempre han estat un reclam per a les firmes de cosmètica, que les han convertit en ambaixadores. Identificar un producte de bellesa amb una famosa del reconeixement de Gigi Hadid, com ha fet Maybelline, és una estratègia de publicitat molt rendible. Si ens agrada la bellesa de la germaníssima de Bella, confiem en els productes que promociona i volem saber els seus consells de bellesa. Però anem més enllà. La curiositat traspassa l'esfera beauty i trendy i volem conèixer més a l'individu. Les firmes cosmètiques s'han adonat i cada vegada aposten per vídeos més propers, que permeten conèixer l'humà que s'amaga darrere del personatge. Per això ens encanten els vídeos com aquest: Entrevista amb Gigi Hadid - Maybelline New York.

Gigi Hadid, una model imparable

Si encara no saps qui és Gigi Hadid (1995), has de saber que és una de les supermodels del moment. De pare palestí i mare holandesa (la també model Yolanda Foster), Hadid ja era reclam per al món de la moda amb només dos anys. Paul Marciano, de Guess, la va fitxar per a una campanya de Baby Guess, i el 2012 va tornar a posar-se davant dels focus com a ambaixadora de la firma italiana. Des de llavors la seva carrera ha estat un no parar. El 2014, debuta a la New York Fashion Week i un any després s'estrena a la desfilada de Victoria 's Secret. Ha presentat dues col·leccions TommyxGigi, per a Tommy Hilfiger, és una habitual de les revistes de moda i treballa com a ambaixadora de Maybelline New York.

Altres vídeos imprescindibles de la top

A més de l'entrevista personal que et proposem, també pots conèixer una mica més a Gigi Hadid amb aquest altre vídeo: Descobreix com és un dia amb Gigi Hadid i Emily DiDonato | Maybelline New York. En ell podràs conèixer d'una forma més propera a les ambaixadores de la marca... Quins són els llocs favorits de Nova York? El seu pla perfecte per una nit? Què representa ser ambaixadora Maybelline?