Sempre és bona la dosi de bellesa que ens regala l'estiu, tenyint el cos de daurat i potenciant els reflexos naturals de la nostra cabellera. Amb la protecció solar adequada per al cabell i els mims necessaris, podem fer del sol nostre millor aliat beauty de la temporada estival. A qui no li encanta la cabellera de Blake Lively o de Gisele Bundchen? Aquest estiu, presumeix d'un pèl més ros amb aquests productes que il·luminen la teva cabellera.

Si les altes temperatures, el clor de la piscina i la salina de la mar són una combinació perjudicial per a qualsevol tipus de cabell, el perill és més gran per a les cabelleres rosses. La fibra d'aquests cabells tendeix a deshidratar més del normal i els cabells pateixen un aspecte de palla i una aparença molt opaca. Però encara podem anar a contra corrent i aconseguir que el nostre cabell llueixi més ros i la cabellera radiant, amb els següents consells:

  • Renta't els cabells dues o tres vegades a la setmana, no més. Recorda aclarir sempre el cabell amb aigua tèbia i freda per tancar la cutícula.
  • Treu-li el màxim partit a la camamilla, component amb un poder molt aclaridor per a la teva cabellera. Et pot interessar molt el Xampú Suau Cabells rossos i fràgils de Corpore Sano, que conté camamilla i oli de blat, ric en àcids grassos i essencials i vitamina E que nodreixen i aporten suavitat i flexibilitat al cabell. La fórmula també reforça la fibra capil·lar, protegeix el cuir cabellut i aporta lluminositat.Su preu: 10,40 €. Una altra molt bona opció és el Vinagre de Brillantor a la Camamilla, de Klorane, que actualitza el secret ancestral de bellesa en una fórmula ideal per allisar les escates del cabell, il·luminar i facilitar el desembolicat. Després del rentat i aclarit, pots aplicar-lo de forma pura o diluïda (2 taps de vinagre per litre d'aigua). El seu preu: 12,61 € Klorane té altres productes capil·lars amb camamilla que t'encantaran.
  • Una o dues vegades a la setmana, premia la teva cabellera amb una bona mascareta reparadora nutritiva. És molt recomanable que t'enrotllis els cabells amb una tovallola calenta i així facilitaràs que el producte penetri en la fibra. Deixa-ho actuar almenys durant 10 minuts. Enrotlla el cabell amb una tovallola calenta i deixa que penetri el producte durant deu minuts. Un bon aliat per a aquesta nutrició és la Mascareta Activadora de Lluminositat Okara Active Light, de René Furterer. El seu preu: 21,25 € / 150ml
  • Ros fred o ros càlid? Empra productes específics per a cada tonalitat. Les fórmules amb pigments violetes són ideals per a les persones que tenen un cabell platí o un ros fred. Per cuidar aquest tipus de to, és recomanable Blonde Idol Custom-tone Violet, de Redken, un tractament condicionador diari amb un dipòsit de color que personalitzes segons les teves necessitats durant sis setmanes. Per exemple, augmenta la dosi després de l'exposició solar o un bany prolongat, i disminueix-la quan et trobis satisfeta amb el to. Descobreix com utilitzar correctament el producte a la seva pàgina web. El seu preu: 30 €. En canvi, si la teva cabellera té reflexos rossos càlids, et decantessis en la teva salut capil·lar pel Xampú Perfeccionador del To i Reforzador de Ponts de Schwarzkopf. Amb pigments en caramel i sense sulfats, la seva fórmula protegeix el color, neteja amb suavitat el cabell i reforça les zones debilitades en tota la seva estructura. El seu preu: 14,15 € / 250ml
  • Per no castigar durant l'estiu els cabells rossos, deixa'ls assecar a l'aire i hidrata'ls amb gloss i sèrums sobre les puntes. Així, aconseguiràs més flexibilitat i nutrició. Pots donar-li un plus de vitalitat i lluminositat a la cabellera amb el Gold Oil oli d'ambre i argan de Montibello. Aquesta fórmula de fàcil absorció és un regal per al cabell, deixant-lo hidratat i enfortit, a més de suau i resistent al frizz. Distribueix sobre el cabell humit, 1 o 2 dosis i llest. El seu preu: 21,50 € / 150ml
  • I acabem amb una proposta de coloració gradual però permanent que pot interessar a les rosses que vulguin tenir una cabellera més clara de forma ràpida. Parlem del Xampú aclarant Go Blonder Sheer Blond de John Frieda. La seva fórmula conté un complex d'aclariment natural que redueix suaument els pigments de color del cabell. Apte per a ús diari per la seva suavitat.