Amb les altes temperatures, cada vegada es fa més impossible aguantar amb la cabellera al vent. La nostra proposta d'avui és doble: et proposem el look diürn Day Twist, i per la nit, una Pony Tail amb tupè, que es pot convertir en un recollit gràcies a un twist més complex.

'Day Twist'

En perruqueria, fem un twist quan retorcem un floc de pèl, de gruix variable, sobre si mateix. Amb aquest senzill pas, es poden aconseguir pentinats molt elaborats, però també alguns molt simples, que ens permeten recollir el cabell d'una manera sofisticada i eficient durant hores.

Avui us proposem el Day Twist, que ens porta Pantene, amb aquest vídeo. El primer és condicionar el cabell per treballar-lo, amb un bon raspallat. Si el cabell no està acabat de rentar o li volem donar un plus de frescor, podem utilitzar un xampú sec per les arrels. Després d'acabar amb els nusos, només cal agafar un floc davanter, enrotllar completament i sostenir-amb una forquilla. Repeteix el moviment a l'altra banda o crea tants twists com vulguis.

'Ponytail' amb tupè: una cua amb molt volum

La segona proposta d'aquesta entrada de looks frescos d'estiu consisteix en reinventar la tradicional cua de cabell, afegint volum i moviment i donant-li un aspecte professional a un pentinat senzill i còmode.

Com veiem en el vídeo de Moroccanoil, l'estilista condiciona el cabell amb la Crema per Pentinar Hidratant de la marca i recull la part davantera amb una pinça, enrotllant el cabell sobre si mateix (fent un twist). La resta de la cabellera es pentina amb un raspall mentre es polvoritza el Spray de Fixació Lluminós i es recull tot amb una altra cua. Perquè els pelets de la part de sota de la cua no es surtin, els recull amb una forquilla que es col·loca de forma vertical (amb la punta cap a la goma).

La part superior es deixa anar i es carda amb els dits per donar-li més volum fins a crear una mena de tupè. La part sobrant del floc s'enrotlla al voltant de la goma. Per acabar de donar volum a la cua, pentina el cabell en direcció contrària al creixement i torna a passar la pinta, aquesta vegada, en sentit normal.

Després d'aquesta proposta, l'estilista reinventa el seu pentinat, creant un twist amb el cabell de la cua. El resultat és un look elegant i senzill de fer. Quin prefereixes? Què et semblen aquestes propostes de looks frescos d'estiu?