La firma de moda espanyola Scalpers tancarà l'exercici actual amb uns ingressos de 64 milions d'euros, fet que suposa un increment del 50% respecte als 42,5 milions d'euros de 2017, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

En concret, la firma tèxtil, que va néixer com una marca de moda masculina i nen, ha apostat per ampliar la seva línia de negoci amb el llançament el setembre de la seva línia de dona i amb l'entrada al capital de Jorge Vázquez i de la marca Victória.

La companyia ha precisat que el 'run rate' a tancament de l'exercici estarà al voltant dels 82 milions d'euros, mentre que el creixement del resultat brut d'explotació (Ebitda) consolidat serà d'un 12,5% aproximadament.

Pel que fa a l'adquisició majoritària de Jorge Vázquez, amb l'entrada de Scalpers al capital la direcció general de l'ensenya recau en Maria Jesús Martín, que compta amb més de 23 anys d'experiència en el sector de la moda i que ha format part del grup Cortefiel, dirigint les cadenes de Dona i Pedro del Hierro, així com d'El Corte Inglés i Trucco.

La marca Jorge Vázquez, que té al capdavant al propi dissenyador, compta amb una xarxa de cinc punts de venda propis i es distribueix en 40 punts multimarca a nivell internacional. La propera obertura està prevista al número 30 del carrer Serrano de Madrid al mes de novembre.

Scalpers també irromp en la marca de moda Victória, la directora creativa de la qual és Vicky Martín Berrocal, i que està dedicada a la confecció de vestits de núvia, padrina i convidada. Victória compta amb un punt de venda a Sevilla i ha desembarcat a Madrid aquest octubre amb una botiga a la capital. La companyia preveu sumar altres dos punts de venda propis al llarg de 2019. A més, les seves col·leccions es distribueixen en una xarxa de botigues multimarca de més de 40 punts de venda a nivell mundial.

Scalpers, que va ser fundada a finals de 2007, compta en l'actualitat amb una plantilla de més de 500 empleats i 186 punts de venda repartits en 11 països i preveu tancar aquest exercici amb 191 establiments.