15 de maig de 2019
15.05.2019

El joier igualadí Jordi Rosich dissenya dues joies inspirades en Temps de Flors

Les peces, un anell d'or blanc i un amb safirs roses, s'exposen a la botiga Roosik & Co de Girona

15.05.2019 | 11:50
L'anell d'or blanc Diamond Rosette

Jordi Rosich, joier igualadí, és un gran amant de la natura i de les flors. No és estrany que en motiu de l'exposició Girona Temps de Flors hagi creat dues joies inspirades en roses, campanetes, hibiscus...

La primera de les peces és Diamond Rosette, un anell d'or blanc que simula una petita rosa de diamants. Vuit diamants en talla pera evoquen les fulles o pètals, i el brillant central simbolitza la corol·la de la flor. En total, els diamants sumen un pes total de 0,75 quirats.

La segona és Sapphire Bell, una peça en la qual les maragdes i els diamants omplen de llum cadascun dels vuit pètals de la flor. Al bell mig, un safir rosa llueix majestuós amb 0,27 quirats. Els safirs roses són difícils de trobar a la natura i per això són tan apreciats. La peça es caracteritza, a més, per la muntura d'or rosa amb forma irregular. Jordi Rosich l'ha creat així perquè evoca la branca de les flors i dels arbres, irregulars, salvatges i naturals. És una joia original i molt particular, que neix de la seva inquietud a l'hora de trencar amb els esquemes d'un anell circular.

Sapphire Bell

De fet, ja fa mesos que els dissenys de Roosik & Co pretenen donar una volta a les estructures clàssiques de les peces de joieria tradicional. D'aquí també en va sorgir la idea de crear l'anell en forma d'heptàgon, geomètric i de 7 costats.

Diamond Rosette i Sapphire Bell han estat dissenyades i treballades a mà de manera artesanal al taller de Roosik & Co a Girona i s'han posat a la venda aquest cap de setmana. Es poden veure exposades a la botiga Roosik & Co, situada a la Rambla de la Llibertat 2-4 de Girona.

El joier Jordi Rosich
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook