Tenim una bona notícia per a totes les dones embarassades ... Zara per fi ha tret una col·lecció premamà! Faldilles, bruses, pantalons, jaquetes ... més de cent peces, amb els seus corresponents complements en forma de sabates, bosses i bijuteria, s'han posat a la venda online.

Els estampats florals són una elecció perfecta tant per la primavera com per l'estiu i és l'estampat més utilitzat en aquesta col·lecció. A més, Zara no ha escollit una paleta cromàtica, sinó que trobem colors fluor, tons pastissos i colors neutres, perfecte perquè fem les nostres pròpies combinacions.

Els vestits són alegres i n'hi ha de folgats i altres de més ajustats, perfecte per a aquelles que prefereixen marcar panxeta. Però, el que més ens ha agradat de la nova col·lecció és que hi trobem un grapat de peces que són perfectes per a ocasions especials, sent el setí, els serrells i els lluentons els punts forts d'alguns vestits.

I pel que fa a les faldilles i els pantalons, n'hi ha de llises i estampades. I el millor de tot, n'hi ha fins i tot amb volants! Ja no tenim excuses per no anar a la moda estant embarassada. Hi ha teixits frescos, perfectes per a l'època en què ens trobem, però també n'hi ha de més grossos, per a l'època d'hivern.

Potser Zara arriba una mica tard amb la seva línia premamà, però ho ha fet amb magnificència. Ara només queda que les botigues comencin a rebre totes les peces.