En les rebaixes hem fitxat cinc vestits de Zara per menys de 10 euros, inclòs el que va lluir la Reina Letizia en una audiència el mes de juliol passat.

La reina va sorprendre llavors amb un vestit de teixit tweed en blau marí, negre i blanc amb escot vaixell i faldilla evasé midi que molts van veure com una peça no gaire concorde a la temporada estival. Però la signatura d'Amancio Ortega ho va vendre per a aquest estiu, a més d'avançar-nos la tardor 2019-20.

Vestit tweed de la Reina Letizia per 10 euros 2019

Ara ho pots trobar encara per 9,99 euros en Zara. És una bona idea per a qualsevol moment del dia, però també per a esdeveniments més formals, com a noces, batejos i comunions, ja que reuneix una sèrie de virtuts: botons joia, butxaques davanteres de plastró, amb el baix desflecado i llarg midi.

Vestit morat fil metal·litzat amb doble volant curt 2019

La següent ganga per menys de 10 euros és un vestit morat metalid mini, elàstic amb volant en el pit i tirants. Aquest model és multifuncional i versàtil, ja que el pots portar com a vestit, com top i com a faldilla amb una brusa o un cos, lluny dels tradicionals blanc i negre, i es pot combinar amb tops, per exemple, de manga abullonada ja sigui en verda aigua, verd més fort, en taronja o en fúcsia...

Vestit rosa lluentons curt amb escot cor 2019

El tercer look de rebaixes de Zara, també per menys de 10 euros. Ho tens en un altre vestit curt de festa en rosa de lluentons, curt amb manga de papallona.

Vestit llaços lluentors curt per menys de 10 euros 2019

Quart look altre vestit destelleante en negre curt, amb motius de llaços en la part davantera que li confereixen un estil molt romàntic i subtil sense perdre gens de rocker i que et servirà de fons d'armari.

Vestit taronja de serrells coll halter curt 2019

I l'última opció per a ser la sensació és el vestit taronja, amb l'esquena a l'aire i que podràs utilitzar tant com vestit o amb uns leggings quan arribi la tardor hivern.