La dècada dels vuitanta i els noranta van marcar fites en la moda que tornen a les noves col·leccions. Lluentors, espatlles amples i teixit denim per tot arreu són alguns dels trets que ens retrotreuen a una dècada plena d'excessos.

Firmes de roba de baix cost com Bershka han presentat ja les seves propostes, d'estampats i teixits cridaners. També tornen les peces asimètriques, amb tops i vestits amb una espatlla descoberta com les que van arrasar en els anys vuitanta. Ara aquests es reinventen barrejant-se amb volums, vellut i lluentor. La peça més imprescindible són els vestits midi amb muscleres pronunciades. Quant a accessoris, la sumptuositat i l'estil oversize marquen les propostes, tant en joies com en bijuteria.

Els estampats florals mai passen de moda i cada temporada es reinventen amb nous patrons. Aquesta tardor apareixen sota el guiatge d'una gamma cromàtica plena de color i contrast per fer els estilismes proposats únics i originals. Per a totes aquelles que demanin més originalitat, la firma espanyola proposa dissenys fets a base de tela de paravent de color plata. A manera de total look o tan sols amb una de les dues parts (jaqueta o pantalons), aquests dissenys són capaços de portar-nos el costat més atrevit de l'època dels vuitanta.

Parlar d'una nova temporada és parlar de col·leccions en què el teixit denim continua sent el rei absolut. Entre les futures tendències que regnaran al carrer, els pantalons de tipus paper bag en són un bon exemple.

El teixit vaquer seguirà present les 24 hores. A més, dins de tots els looks dels vuitanta i noranta estan molt presents les malles elàstiques. En un color vermellós amb acabat metàl·lic, aquesta proposta es converteix en una de les més cridaneres.

Els botins i botes blanques són alguns dels complements que més es veuran en els pròxims mesos, així com les caçadores de textura metàl·lica i amb aparença futurista.