A poca gent li agrada planxar. Només pensar en haver de preparar la taula de fusta, endollar la planxa i haver d'anar repassant totes i cadascuna de les peces de roba que tenim apilades al nostre costat intentant que no s'enganxi la tela ja fa venir mal de cap. Si ets d'aquests... saps que hi ha vegades que ens podem estalviar molt d'esforç? Segueix aquests trucs!

Vapor de la dutxa per treure les arrugues

Si t'has de dutxar amb aigua calenta aprofita per dur al bany aquelles peces de roba que vulguis allisar, com per exemple, bruses, camises, vestits o samarretes. Penja-les durant 15 minuts i comprovaràs com el vapor fa desaparèixer les arrugues sense esforç.

Utilitza un matalàs

Abans d'anar a dormir, posa la roba que vulguis planxar sota el matalàs. Has de desplegar les peces de forma individual i deixar-les sota el pes del matalàs durant almenys una hora.

Planxa per als cabells

Aquest truc és fantàstic sobretot per als viatgers. Les planxes del cabell treuen les petites arrugues dels punys o colls. Passa la planxa de la mateixa manera que ho fas amb els cabells i digues adéu a les arrugues

Assecador

Penja la peça que vols deixar llisa en un penjador. Encén l'assecador a la seva mínima potència i dirigeix l'aire cap a les zones arrugades. El resultat serà espectacular i no et farà falta massa temps.

Penjar la roba en penjadors

Quan guardem la roba a l'armari, la millor manera d'evitar arrugues és utilitzar els penjadors. De fet, si pengem les camises, jerseis o samarretes d'una perxa quant surten de la rentadora, i les deixem assecar així, evitarem qualsevol marca de pinces o d'un mal penjat.