Esteu buscant inspiració per escollir la destinació de lluna de mel que més s'adapti als vostres gustos i interessos? A Kauri Viatges, de Solsona, confeccionen el viatge a mida i personalitzat perquè les parelles de nuvis puguin fer realitat el seu somni. Relaxar-se, gaudir l'un de l'altre, conèixer nous països i noves cultures. «L'oferta és àmplia i oferim un catàleg molt variat, ens adaptem als gustos i al pressupost del client, amb l'assessorament necessari i les recomanacions més importants per a cada elecció», explica Isabel Soler, propietària de Kauri Viatges.

La destinació de platja, o com a mínim passar-hi uns dies, és l'opció d'un alt percentatge de parelles. Per a les que tenen un pressupost més limitat, Punta Cana, Cuba o la Riviera Maya són l'alternativa a les illes Maurici o les Seychelles, que són viatges més cars. Segons Isabel Soler, «totes les opcions són bones i idònies per a les parelles que busquen sol, platges paradisíaques, hotels amb bones instal·lacions i serveis, i temps tant per al relax com per gaudir d'activitats». Explica, però, l'hàndicap amb què es troben en aquest moment a la zona del Carib (Riviera Maya...): «L'alga Laminaria saccharina és una amenaça per als turistes que volen gaudir de les platges. N'hi ha una invasió i fan que l'aigua estigui més tèrbola i faci mala olor». Una realitat que cal tenir present però que no és motiu per desaconsellar l'indret, diu Soler: «Hi ha hotels amb instal·lacions magnífiques i és una zona amb moltes activitats a fer».

A l'agència Kauri tenen molta sortida els viatges combinats, com per exemple conèixer Japó i les Maldives; o Tailàndia i acabar també en algun indret de platja. I per als nuvis més aventurers, l'estrella són els safaris per l'Àfrica i la moda dels walking safaris (endinsar-s'hi a peu amb un expert).