Rosalía ha presentat unes bambes Nike inspirades en les espardenyes catalanes. Amb un vídeo a xarxes amb el títol AF1 Espardille, la cantant apareix cordant-se les bambes per sobre del turmell com si fossin unes espardenyes. Al vídeo apareixen posteriorment fotografies d'espardenyes i en dues d'elles s'hi pot veure el pintor català Salvador Dalí a Portlligat, calçant unes espardenyes.

El vídeo publicat a l'Instagram de Rosalía tenia aquest matí més de 870.000 'likes'. En ell, la de Sant Esteve Sesrovires es lliga les vambes d’una manera ben original, que segur que no tardarà a convertir-se en tendència, amb diverses voltes al turmell. I perquè no hi hagi cap dubte d’on li ha vingut la inspiració, la cantant ha penjat també diverses fotos d’espardenyes i del geni empordanès Salvador Dalí, amb unes espardenyes a Portlligat.

El model en qüestió es diu ‘AF1 Espardille’ i a la plantilla porta el lema ‘Just did it, Rosalía’. Per ara se’n desconeix el preu i data de sortida a la venda. Però segur que arrasaran.