No hi ha res pitjor que les taques de suor a la roba de color. Amb el temps i amb l'ús, aquestes taques es tornen cada vegada més i més visibles i són més difícils d'eliminar. Afortunadament hi ha diverses maneres per fer-les marxar. Aquí te n'expliquem cinc:

5 consells per eliminar les taques de suor:

  1.  Vinagre blanc. Prepara una mescla de 2 tasses d'aigua amb 4 cullerades de vinagre blanc. Aplica aquesta mescla a les taques que vulguis eliminar i deixa que actuï durant 30 minuts. Després, renta la roba amb aigua freda.
  2.  Bicarbonat de sodi. Mescla una cullerada de bicarbonat amb una mica d'aigua i forma una pasta. Aplica-la sobre les taques de suor i deixa-ho reposar durant 20 minuts. Posa la roba a la rentadora i renta-la com ho fas normalment.
  3.  Pasta de dents. Si la teva roba és de color fosc o negra, la pasta de dents pot ser la teva salvació. Aplica una mica de pasta de dents sobre les taques de suor i afegeix-hi una mica d'aigua. Frega suaument amb un raspall de dents vell, deixa-ho reposar per 5 minuts i renta les peces com ho faries normalment.
  4.  Aspirines. Dilueix 2 pastilles en un recipient amb aigua tèbia. Posa la roba tacada en remull durant 2 hores. Escorre i renta la teva peça.
  5.  Sal. Dissol tres cullerades de sal en mig litre d'aigua calenta. Aboca la mescla sobre les taques de suor i frega-ho perquè el líquid penetri molt bé a la tela. Deixa-ho reposar durant 15 minuts i fica les teves peces a la rentadora.