Mercadona (amb el permís de Lidl) s'ha convertit en líder dels cosmètics low cost. La marca Deliplus s'ha fet un lloc als tocadors de moltes llars amb productes d'allò més variats: cremes, gels, maquillatge... Destaca, per exemple, l'exitós pintallavis mat que ha arrasat entre les influencers. Però on realment s'està fent forta la marca de cosmètica de Mercadona és en l'àmbit dels clonsproductes a baix preu que s'assemblen (i molt) a uns altres de luxe que en moltes ocasions multipliquen per 10 el preu dels oferts sota el segell Deliplus.

En aquesta ocasió els consumidors s'han tornat bojos amb una colònia low cost que recrea la fragància que utilitzen, diuen les revistes del cor, des de la infància tant la princesa Leonor com la seva germana, la infanta Sofía. Es tracta de l'aigua de colònia Simply Flowers, una fragància en la qual predomina l'olor de flor del taronger i s'assembla a la colònia Nanos, la colònia original que fan servir les filles dels reis.

Si bé el producte original no té un preu massa desorbitat (es pot comprar per menys de 20 euros) la colònia de Mercadona, Simply Florwers, només costa 4,50 euros.

De 80 a 8 euros: Mercadona també té la colònia de la reina Letizia

Precisament, un altre dels llançaments més recents de Mercadona és la colònia Complicity Woman, la fragància que imita el perfum que fa servir la reina Letizia, Aire, de Loewe. Les dues tenen tocs fruiters.

Segurament, els experts en olors hi trobaran diferències, però el que no passa inadvertit per a ningú és la diferència de preu. El nou producte de la marca Deliplus de Mercadona es ven per 8 euros mentre que el producte original de la mateixa grandària oscil·la entre els 70 i els 80 euros depenent del punt de venda.