S'esgota en poques hores l'«outfit» de 1.800 euros amb el que Messi va donar la benvinguda el 2023

S'esgota en poques hores l'«outfit» de 1.800 euros amb el que Messi va donar la benvinguda el 2023

S'esgota en poques hores l'«outfit» de 1.800 euros amb el que Messi va donar la benvinguda el 2023 / @LEOMESSI

Lola Gutiérrez

Els famosos marquen tendències de moda i els seus 'outfits' són copiats a tot el món. No en va les marques de moda regalen roba i complements a 'influencers' i grans estrelles amb el desig que aquestes les llueixin en algun esdeveniment i la publicitat cobreixi amb escreix el cost de la peça o artefacte.

Per exemple, els grans dissenyadors solen vestir famosos en els lliuraments de premis -com els Oscar o els Goya-, estrenes cinematogràfiques o qualsevol esdeveniment amb l'esperança que l'estrella en qüestió llueixi el model i sigui fotografiat amb ell.

Aquest sembla haver estat el cas del futbolista argentí Leo Messi. L'astre va posar una foto a Instagram per a felicitar el nou any 2023 als seus més de 415 milions de seguidors al costat de la seva dona Antonella Roccuzzo. L'exjugador del Barça lluïa un conjunt de Gucci color verd i rivets taronges.

El conjunt en qüestió, que es va esgotar en unes hores i que era de la línia Gucci Green Musixmatch, costava 1.800 euros: 950 euros la camisa i 850 euros els pantalons.