Les disfresses més buscades per aquest Carnaval

L'ombra de "Miércoles" encara és present i s'ha plantat com el vestit més buscat per aquest Carnaval

Redacció

Va ser el gran èxit de Netflix abans de Nadal i encara que actualment ja no ocupa el primer lloc en el cor dels espectadors, l'ombra de "Miércoles" encara és present i s'ha plantat com la disfressa més buscada per aquest Carnaval. A les botigues de disfresses, la demanda per fer-se amb un vestit de Miércoles Addams s'ha disparat en les últimes setmanes.

L'actualitat i el cinema, a banda de les sèries, són les encarregades de marcar tendència per carnestoltes, i en aquesta ocasió, a més de la primogènita de la família Addams, els aficionats a les màscares s'han decantat per la disfressa del pokémon Charizard infantil, el d'Avatar i el de la reina Elisabeth II d'Anglaterra, que va traspassar el passat mes de setembre. "Altres models més clàssics com Mario Bros, Cruella de Vil, Manyagues, Vikings i Els Picapedra completen la llista dels més buscats", detallen els responsables d'un establiment especialitzat de venda en línia.

Sigui per falta de pressupost o per una solució d'urgència, també hi ha els qui opten per elaborar una disfressa a casa. Recórrer a les disfresses casolanes és una gran idea per estalviar. A més, com sempre, aquestes idees ens resultaran útils per a decisions d'última hora.

Te'n llistem algunes:

  • Disfressa casolana de superheroi: Una idea que enlluerna als més petits. No necessitem molt més que una tela vermella amb la qual fer les capes i uns antifaços a joc. Sota la capa, samarretes que contrastin amb el vermell. Per exemple, blaus o blanques. Podem encarregar per a elles un estampat del dibuix que desitgem o utilitzar adhesius.
  • Disfressa casolana d'arbre: Uns pantalons marrons, una jaqueta o dessuadora verda amb caputxa i uns quants globus vermells petits enganxats a ella. Amb això és suficient per a convertir-nos en una pomera.
  • Disfressa casolana de fantasma: La disfressa de fantasma és una de les més senzilles que existeixen. Només necessitem un llençol blanc vell. Haurem de cuidar el tall, ondulant per exemple la faldilla, així com el dibuix dels ulls –és millor que els buits es retallin sobre dos ovals negres– i el de la boca, per a triar entre un simpàtic somriure o una ganyota més terrorífica.