Un centenar de persones, entre bombers, mossos d'esquadra, voluntaris d'ADF's, familiars i veïns, han continuat buscant durant tot aquest dimecres l'home de l'Estany que es troba desaparegut des de dimarts a la tarda. La recerca, de moment, no ha donat cap resultat.

El desaparegut és un usuari de la residència de l'Estany, Lluís Roger Soler, de 72 anys, natural de Castellterçol. Dimarts, cap a 3/4 de 7 de la tarda, va sortir a passejar, tal i com feia cada dia, però al vespre ja no va tornar. L'home, que es trobava bé de salut, solia sortir a caminar per camins i corriols dels boscos de l'entorn.

Al llarg del dia, nombroses dotacions dels Bombers i dels Mossos, a més a més de dos helicòpters, han participat en la recerca, juntament amb nombrosos voluntaris de la població i del Moianès. El dispositiu es duu a terme en diverses zones boscoses del municipi, davant la incertesa del recorregut que l'home va fer ahir per anar a passejar. Durant la passada nit de dimarts a dimecres, la recerca ja s'havia dut a terme sense resultat.

Es dóna el cas que Lluís Roger ja es va perdre fa un temps mentre buscava bolets, tot i que aleshores l'home va poder ser localitzat sa i estalvi, segons han explicat fonts de l'Ajuntament.