La setena edició de la festa de la Cabra d'Or ja ha començat. Aquest migdia, a la plaça de l'era de Moià, ha escalfat motors amb una de les novetats d'enguany: una batalla de farina i globos d'aigua que ha estat molt concorreguda. També ha comptat amb una representació teatral que explica l'origen de la cabra i serveix de pròleg a la resta de la llegenda.

A partir de les 7 del vespre, a la plaça de l'Església, es presentarà la ja cèlebre història d'amor del Bernat i la Dolça. A continuació, se sortirà en direcció al Castell de Clarà, on hi ha amagada la cabra. Es farà nit al castell i hi ha previstes activitats i concerts.

Demà s'estrenarà la segona novetat de l'edició d'enguany: un ball nou. Els protagonistes seran els Guerrers Auris, un grup d'adolescents que ajudaran el Bernat a trobar la cabra. Ballaran tres vegades: al matí i a la tarda, amb les Cabretes, i a la nit, amb els Encabronats, les Enxirinades i els Trempats.

El programa de demà comença a les 10 amb l'esmorzar popular al castell. A continuació, una cercavila acompanyarà la cabra fins a Moià. Al llarg del camí hi ha previstes activitats, i s'espera que arribi a la 1 del migdia a l'Ajuntament. A les 7 de la tarda es passejarà la cabra, a les 8 tindrà lloc el desenllaç de la història del Bernat i la Dolça i a les 9 se soparà. Els organitzadors recomanen comprar els tiquets ja perquè estan a punt d'acabar-se. Tota la informació de la festa i els horaris es poden trobar a la pàgina de facebook de la Cabra d'Or.