Una cort de porcs rehabilitada de Moià acollirà el 17 de desembre el naixement del nou microfestival de música electrònica ´Carnús´. Es tracta d´una proposta del col·lectiu Ex abrupto amb la col·laboració de Polaroid of the day i Carn magra. La Cort, que és com s´ha batejat l´espai, està situada en una antiga casa pairal ubicada a la part vella de Moià i acull propostes efímeres d´art contemporani de forma intermitent durant l´any, sense una programació fixe. La proposta per al dissabte 17 de desembre inclourà propostes sonores, musicals i artístiques. El microfestival obrirà a les 12 del migdia.

Els artistes convidats són: Anur, Ubaldo, TECIB, Marc O´Callaghan, Niedowierzanie , Total Crap, Pompette, Electroparia , Pablo GM , Tisch, Adrià Ballús, Joan Adrover, Vanity Dust i Loudness. De la seva banda, el col·lectiu Polaroid of the day organitzarà una exposició internacional de fotògrafs polaroid pel 2017 a Barcelona, i a ´Carnús´ hi presentarà una prèvia. Hi haurà instantànies d´Ale Bu, Maks Dikarev, Rachel Frank, Ivan Rodriguez Faba, Ioana Cristina Casapu i Ivan Pujol.

Durant el dia, el fotògraf Efrén Razkin, dispararà retrats als artistes participants a ´Carnús´ i exposarà els resultats en una instal·lació que anirà in crescendo. També hi haurà una instal·lació audiovisual d´una peça de Javier Galán.