03 de març de 2017
03.03.2017
40 Años
40 Años

El BCN Drone Center de Moià brilla en el sector dels drons del certamen

Catalunya és líder mundial en aquesta indústria, amb una previsió de facturació de 8.000 milions d'euros per als pròxims tres anys

03.03.2017 | 14:21
El BCN Drone Center de Moià brilla en el sector dels drons del certamen

El Mobile World Congress 2017 ha tingut entre els seus expositors el Catalonia Smart Drones, el clúster d'empreses impulsat per la secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Govern especialitzades en aquest tipus d'aeronaus. Entre els projectes inclosos en el clúster figura el BCN Drone Center de Moià, un dels deu únics centres de proves de drons que hi ha al món.

La Generalitat va arribar a un acord amb la xarxa incubadora de l'Agència Espacial Europea a final del 2016 per constituir un banc de proves de drons a les instal·lacions de Moià del BCN Drone Center, gestionat per l'empresa CATUAV, que, amb 16 anys d'antiguitat, és la companyia més antiga d'Europa dedicada al sector.

Catalunya és capdavantera a escala mundial en aquesta indústria, amb una previsió de facturació de 8.000 milions d'euros per als pròxims tres anys, amb creixements sostinguts anuals superiors al 20%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema