20 de novembre de 2017
20.11.2017
40 Años
40 Años

Moià preveu duplicar el nombre d'usuaris del centre de drones amb tres nous mòduls

La nova expansió, que s'inaugurarà durant la primavera del 2018, permetrà allotjar les start-ups incubades per l'Agència Espacial Europea

20.11.2017 | 11:12
Ua de les classes del curs de teledetecció amb drons.

Amb seu a Moià, el Barcelona Drone Center, és un dels únics centres del món on es poden fer proves per a drons de tipus civil, també és una escola de formació sobre vehicles aeris no tripulats i la seu de Catuav, una empresa puntera al món especialitzada en proveir serveis amb drons.

Ara, aquest centre ha decidit fer un pas més enllà i ha iniciat la construcció de tres nous mòduls per incrementar la capacitat de les seves instal·lacions i donar resposta a les demandes d'un mercat creixent. Així, amb aquesta nova inversió, el centre duplicarà la seva superfície útil amb l'objecte de doblar la capacitat d'acollir empreses i centres de recerca. La nova expansió permetrà, entre d'altres coses, allotjar les start-ups incubades per l'Agència Espacial Europea, que faran ús del centre al llarg del 2018 i 2019, multiplicar les activitats de formació i organitzar més seminaris internacionals. Està previst inaugurar l'ampliació durant la primavera del 2018.

Els tres nous mòduls es construeixen seguint la línia de l'edifici bioclimàtic i d'arquitectura avantguardista. Així doncs, s'alimentaran exclusivament d'energia solar i eòlica, emetran zero emissions i estaran totalment integrats al paisatge. Fins ara, el BCN Drone Center ha rebut més d'un miler de visitants de 65 països diferents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema