Avui, 20 de juny, entra en funcionament l´oficina policial del cos de Mossos d´Esquadra al Moianès, que depèn de l´Àrea Bàsica Policial del Bages. Les dependències estan ubicades a la planta baixa de l´ajuntament de Moià i seran compartides amb la Policia Local del municipi.

Els mossos donaran servei de proximitat als deu municipis de la comarca del Moianès: Moià, Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, L´Estany, Granera, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d´Oló. Per la seva banda, la Policia Local de Moià continuarà donant servei dins el territori del municipi i donarà suport a les actuacions dels Mossos quan sigui necessari.

Les dependències, ubicades al carrer de les Joies número 32, consten d´una sola planta amb una recepció conjunta per als dos cossos policials i una oficina d´atenció al ciutadà on es recolliran les denúncies.

L´oficina estarà oberta tot l´any en la franja horària de les 7.00 a 23.00 hores i donarà un servei de proximitat a la ciutadania que permetrà donar una resposta policial més ràpida i eficient a la comarca. Fora d´aquest horari el servei es cobrirà des de la comissaria de Manresa.

Aquest migdia l´alcalde de Moià, el Sr. Dionís Guiteras i Rubio, i el director dels Serveis Territorials d´Interior de la Catalunya Central, el Sr. Eduard Freixedes Plans han visitat les esmentades dependències.