Moià ha posat el punt final aquest diumenge a les festes d'hivern amb una cavalcada dels Tres Tombs que va complir amb les espectatives que cada any comporta aqueta festa i tradició. A partir de 2/4 de 12, la cavalcada va iniciar els seus tres tombs, acompanyada de l'orquestrina Som-hi de Caraband, que precedia als tres abandarats: Josep Farràs, Claudi Clusella Jordi Mota, acompanyats de Martí Arañó, Josep Ges i Xavier Capmany, tots amb cavalcadura.

Darrera de la comitiva oficial, els seguyia una llarga corrua de genets a cavall, joves i infants amb cavalcadura, carrosses i remolcs guarnits amb motius camperols, carros, i tractors i remolcs amb mainada, de manera que més de 60 grups diferents van conformar un seguici molt vistós de participants.

A la capital del Moianès es fan els tres recorreguts pels principals carrers, indrets i places de la Vila. Mossèn Mateu Trencs anava ruixant amb una branca verda amb l'aigua beneïda a tots els qui passaven pel davant de l'església. La festa es va tancar a la plaça Major en arribar la cavalcada dels tres Tombs, amb la ballada del Ball del Contrapàs Curt de Moià, dansa ceremonial que per tradició s'associa als traginers i al seu patró, Sant Antoni.