25 de març de 2019
25.03.2019
Regió7

Les joventuts d'ERC a la Catalunya Central escullen nova permanent, liderada per Enric Furriols

L'acte, celebrat a Moià, crida el jovent a involucrar-se en la política municipal i a combatre el feixisme des de l'esquerra

25.03.2019 | 13:38

Les Joventuts d'Esquerra Republicana a la Catalunya Central han escollit per unanimitat la nova permanent del partit, que encapçala Enric Furriols. L'elecció s'ha fet aquest diumenge en el VIIè Congrés Regional celebrat a Moià, que ha tingut un record per la secretària general del partit, Marta Rovira, que fa un any que és a l'exili, i per la resta d'independentistes presos i exiliats.

Furriols és militant de la secció local d'Osona Lluçanès. En el seu discurs recorda que el Jovent Republicà, antifeixista, feminista, ecologista i socialista està creixent, i amb molts reptes per endavant, com ara el de plantar cara al règim del 78. També demana una major presència al jovent del territori que s'involucri en la política municipal, i en aquest sentit recalca la importància que tindran les eleccions espanyoles i europees per combatre l'auge de l'extrema dreta.

També integren la permanent el manresà Denís Llussà, com a secretari d'organització; Joan Parcerissa, de Solsona, com a secretari de finances; Mònica Duran, de Berga, que és secretària de la Dona; i Marc Tienda, de Torelló, que ocupa la secretaria de comunicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook