La Festa de la Cabra d'Or de Moià va fer suar ahir de valent portadors i balladors en el segon dia de celebració, però la intensa calor no va fer arronsar ningú i un nombrós públic va tornar a ser fidel a la cita, que està d'aniversari. La festa celebrava deu anys, i això es va fer notar amb la introducció de noves activitats, tant divendres com ahir, i amb la presència dels primers portadors de la cabra, que van demostrar que encara tenen forces per fer-la voltar, tot i que amb algunes dificultats més que fa deu anys.

Divendres, la festa ja va arrencar amb les tradicionals representacions de mitja tarda i la pujada cap al castell de Sant Andreu, on es va fer un sopar i un joc de nit. Enguany, i com a novetat, es va fer una baixada nocturna de la cabra des del castell i una concorreguda cercavila fins al parc municipal, en què van participar cap a mig miler de persones d'edats diverses que van voler acompanyar la cabra. Algunes van fer nit al parc.

Ahir al matí es va reprendre la festa, dedicada a la mainada, amb tallers infantils, un esmorzar i una cercavila matinal al parc municipal. A la tarda, es reprenia l'activitats dels més grans, amb una triomfal sortida de la cabra des de l'ajuntament, que va tenir la participació dels primers portadors, amb tanta eufòria que es van endur més d'un ensurt de no tirar-la a terra. Després de la cercavila i les escenes tradicionals, es van estrenar uns balls infantils. La festa es va allargar fins passada mitjanit.