Moià s'endinsa a la traca final de la festa major amb una àmplia oferta de concerts per a públics diversos. Des del cap de setmana anterior, amb la festa de la Cabra d'Or, fins aquest proper cap de setmana, la vila se submergeix en un programa replet d'activitats culturals i esportives.

Durant els últims dies de festa major, el plat fort seran els concerts. Aquest vespre, l'Ajuntament i la Comissió de Festes organitzen el gran concert de festa major, en què l'Orquestra Rosaleda brillarà sobre l'escenari. Més tard ressonarà música dels anys seixanta i setanta al Parc Municipal, a partir de 2/4 de 9, i de matinada s'oferirà un concert amb Zàping i, a continuació, Dj Sendo actuarà al Parc Municipal.

El divendres també destaca un concert adreçat als joves d'entre 12 i 18 anys amb Dòrik. Més tard, Suu i Dj Rutxo pujaran a l'escenari. L'últim dia de festa major, diumenge, l'Orquestra de Collsuspina protagonitzarà l'actuació que clourà la setmana festiva.

A banda de la música, les activitats esportives i els actes populars també tenen pes a l'agenda dels últims dies de festa. Cercaviles de gegants, partits de futbol o jocs infantils són algunes de les propostes.