Moià té a punt el projecte i l'execució d'un dels principals carrers del nucli antic, el de Sant Pere, amb l'objectiu d'actualitzar-ne la xarxa de serveis i renovar-ne la imatge, mantenint, però, la de vial històric. Ara, però, s'ha hagut de posposar l'inici dels treballs fins a nou avís, com a conseqüència de les mesures aplicades per evitar la propagació del coronavirus. Fins i tot, ja s'havien preparat tanques per restringir-hi el pas i informant de l'inici de les obres, que ara s'ajornen sense data. L'objectiu del consistori, però, és que es puguin posar en marxa tan aviat com es normalitzi la situació.

Es tracta d'un projecte de reurbanització per actualitzar el ferm, el clavegueram i les instal·lacions d'aigua potable, amb una superfície d'intervenció de 920 metres quadrats. Es pretén reformar un ferm en molt mal estat i donar-hi més prioritat al vianant. Tenint en compte aquests factors, el projecte parteix en part d'actuacions fetes anys enrere en altres carrers veïns, com ara el de Sant Sebastià i el de Sant Josep. Vials que, com el de Sant Pere, desemboquen a la plaça Sant Josep, i als quals s'ha donat una estructura en forma de V, amb els pendents cap al centre, on es canalitzen i es recullen les aigües de pluja, i dels quals s'ha eliminat la vorera a un nivell superior.

Per al carrer Sant Pere es planteja la mateixa imatge, també eliminar-ne les voreres i conservar-ne una part de les llambordes com a essència. El de Sant Pere neix a la plaça Sant Josep i és un dels car-rers més llargs del poble.