Moià celebrarà aquesta tarda la tradicional Festa de l’Arbre Fruiter i d’Homenatge a la Vellesa, que ja arriba a la 116 edició, i que aquesta vegada reconeixerà la tasca que fa cada any a la comarca la Universitat d’Estiu del Moianès i l’equip gestor que l’organitza, com a entitat que enguany ostenta la presidència de la Festa.

L’acte començarà a les 7 de la tarda a l’esplanada de baix del Parc Municipal, després de la recepció a l’Ajuntament i de la plantada de l’arbre a l’avinguda de l’Escola Pia. Comptarà amb la intervenció de l’alcalde, Dionís Guiteras, i com sempre, inclourà l’entrega del premi Francesc Viñas a la virtud i el civisme i dels premis als millors treballs de recerca dels alumnes de l’institut, així com l’homenatge a la vellesa.

Aquesta activitat, juntament amb el concurs de dibuix amb matinal de jocs infantils que s’haurà fet al matí al mateix parc, i la missa d’homenatge a la vellesa posterior, posaran punt i final a la Festa Major d’enguany, que s’ha allargat durant una setmana. Les restriccions per la pandèmia han obligat enguany a concentrar la majoria de les activitats que s’han celebrat al mateix parc municipal on avui es farà la Festa de l’Arbre Fruiter.