La Colla de Geganters de Moià celebrarà aquest dissabte la seva trobada anual, però amb una data especial ja que és una xifra rodona, la número 40, després de dos anys trastocats per les restriccions per la pandèmia. L’esdeveniment comptarà amb la participació d’una dotzena de colles arribades d’arreu de Catalunya.

En concret, hi seran presents les d'Aiguafreda, Argentona, Artés, Avinyó, L'Esquirol, Navarcles, Olesa de Montserrat, Poble Nou de Manresa, Puig-reig, Sallent, Sant Joan de Vilatorrada i, lògicament, els amfitrions, Moià, amb totes les seves parelles. Els més antics, Isabel i Ferran, van celebrar precisament l’any abans de la pandèmia, el 2019, el seu 75è anivesari. Estrenats l'any 1944, ara fa tres anys se’n va fer una restauració i la commemoració va tenir un muntatge especial (Moià gegant).

La trobada començarà a les 6 de la tarda amb la plantada a la plaça de Sant Sebastià i a les 7 s’iniciarà la cercavila que culminarà amb els actes finals a partir d’1/4 de 9 a la plaça Major.