Moià ja ha començat a reviure la força de la festa de la Cabra d’Or, que aquest dimecres ja ha recuperat tot el seu esplendor després de dos anys trastocats per la pandèmia, i que aquest dijous viurà la segona part i l'esclat final. 

Un preludi de la festa major en en els actes d'aquest dimecres ja s'ha vist el protagonisme del jovent, seguint massivament les vicissituds de la recreació de la llegenda, amb les escenificacions al voltant dels entrebancs que l’heroi de la història, en Bernat, ha de superar per trobar la cabra d’or que li demana el senyor de Planella per alliberar la donzella Dolça. 

Tot i que la pluja ha obligat a ajustar algunes de les activitats previstes, la festa no només es va poder desenvolupar amb normalitat, sinó que amb un gran seguiment i entusiasme. Les recreacions acompanyades de la música de la banda Àuria van omplir de públic l'entorn de l'església. I a la nit s'ha viscut una animada cercavila nocturna, ja amb la Cabra d'Or com a estendard, amb la mateixa banda Àuria.

El sopar s'ha fet a Les Faixes i el joc per trobar la cabra al Parc de Moià.

Aquest dijous té lloc la segona jornada de la festa amb tallers infantils i la portada de la cabra a l’Ajuntament. A les 6 arrencarà la gran cercavila pels carrers per lliurar la cabra al senyor de Planella, i després es recuperarà el sopar popular a la plaça Major després de tres anys. En acabat, hi haurà el ball de la Cabra d’Or i música amb PD Cabrit.