Castellterçol tornarà a viure a partir de divendres i fins dimarts la festa major amb tota la seva plenitud i sense les restriccions d’aquests dos darrers anys. No hi faltaran les danses tradicionals, ni tampoc la cercavila, el repic de campanes, la música, les activitats esportives i un correfoc. El pregó, dissabte a les 7 de la tarda des del balcó de l’Ajuntament, anirà a càrrec de l’Esbart Rosa d’Abril, amb motiu del seu 75è aniversari.

Prèviament, divendres ja s’haurà fet un primer tast del programa, amb activitats de tarda i vespre que inclouran havaneres, una actuació del Cor Jove del Moianès, o la festa nocturna Activaterçol. L’endemà es viurà una jornada diürna dedicada a l’esport, amb diverses propostes, entremig de les quals hi haurà el tradicional repic de campanes al punt del migdia, i abans del pregó, hi haurà la cercavila de nans i gegants des de la Plaça Vella. Al vespre, tindrà lloc el correfoc abans de les propostes musicals amb Mashup Party i Dj. Ariza a la carpa instal·lada a la Plaça Estudis.

Diumenge serà el torn de la tradició dansaire, que arribarà ala 1 del migdia, després d’un espectacle de clown, amb la Dansa de Castellterçol i el Ball del Ciri, a la Plaça Vella, que es repetiran l’endemà al mateix lloc però a les 6 de la tarda. Diumenge també hi haurà sardanes, el Ball dels Diablets i la projecció d’«Alcarràs». L’endemà tornarà a combinar les propostes esportives amb activitats infantils, i un espectacle de l’esbart Rosa d’Abril a 2/4 de 10 del vespre, seguit d’una nit jove a base de música Dj. El comiat arribarà dimarts amb propostes humorístiques per a joves i adults, i al vespre, una corredissa de gegants, el repicó final amb foc i un concert nocturn.