Amb el Yeti, Skoda va ser una de les firmes pioneres en el segment dels tot camins derivats d'utilitaris compactes. Aquesta alternativa que ofereix la marca txeca aportava un fins ara inèdit caràcter off-road a un dels segments més populars del mercat. Ara, la gamma del SUV compacte txec té interessants novetats a tots els nivells. Fa poc més de mig any el Yeti arribava al mercat amb un nou aspecte i, el que és més important, amb una interessant variant denominada Yeti Outdoor, de clar enfocament tot terreny, que hem pogut provar en la versió 1.6 TDI de 105 cv. La planta motriu destaca pel seu equilibri entre prestacions i economia, un aspecte que queda reflectit en uns més que ajustats consums.

L'Outdoor es diferencia del Yeti estàndard (amb el qual comparteix preu) per elements estètics frontals i posteriors com els para-xocs, les diferents motllures laterals i de les portes en plàstic negre, i els retrovisors de color platejat. En l´àmbit estètic, l´actualitzada part davantera ara és més horitzontal i acull una graella distintiva i fars redissenyats, que estan disponibles opcionalment amb bixenó i llum diürn integrat tipus led. D'acord amb el nou llenguatge de disseny de la marca, els llums davanters són rectangulars i ara se situen sota el para-xoc. La part de darrere mostra un redisseny que inclou una nova forma per a la porta del darrere amb llums distintius, que poden ser tipus led, i dos elements triangulars cubistes al costat del nou logo.

La renovació de l'interior inclou el volant de tres braços en set variacions, nous teixits i patrons per a les fundes dels seients i noves línies decoratives al tauler de control.

El revisat Yeti ha rebut també un bon nombre de solucions d'allò més pràctiques. El sòl de doble cara del maleter, ja utilitzat en altres models, és nou, i també el llum portàtil tipus led per al mateix espai, l'espai per a l'armilla d'emergència sota el seient del conductor i les papereres a les portes.

També es manté el sistema de seients del darrere VarioFlex, que ofereix una versatilitat interior única. Els tres seients posteriors es poden abatre o extreure individualment. A més a més, els exteriors es poden moure lateralment o verticalment amb el seient del mig extret.

També destaquen característiques com el suport abatible del seient de l'acompanyant, taules plegables darrere dels seients davanters, diversos compartiments d'emmagatzematge i els pràctics espais per posar-hi ampolles.