En la segona edició dels premis Millor Cotxe de l´Any a Catalunya 2015, l´Associació Premsa Motor de Catalunya (APMC) ha triat en nou Renault Twingo com a guanyador 2015.

El jurat d'aquest guardó, compost per periodistes de l'Associació de la Premsa Motor de Catalunya, ha valorat especialment el seu disseny i, en particular, la seva innovadora arquitectura, que situa el motor a la part posterior, i que aporta nombrosos avantatges en termes d'habitabilitat, visibilitat i maniobrabilitat.

Un mite reinventat

Present a Espanya i a Europa des de fa dues dècades, des del seu llançament Twingo sempre ha suposat una autèntica revolució en termes de disseny, la qual cosa ja ha seduït més de 2 milions de clients.

En la seva tercera generació, llançada a final del 2014, Twingo ha tornat de nou a sorprendre amb una configuració innovadora que situa el motor en la part posterior del vehicle, fet que comporta nombrosos avantatges per als seus ocupants.

En primer lloc, allibera un notable espai interior que ha estat enginyosament utilitzat per oferir als passatgers una habitabilitat i modularidad inèdites en un model d'aquest segment. De la mateixa manera, Twingo se situa al capdavant de la seva categoria quant a agilitat i maniobrabilitat, i bona prova d'això és el seu extraordinari diàmetre de gir, de només 8,6 m, fruit de l'espai existent en la part davantera.

Twingo destaca així mateix per la seva gran visibilitat, 12,1º, gràcies a la posició avançada del conductor i a la reduïda obertura davantera, la qual cosa redunda en una gran sensació de seguretat en la conducció. Altres factors que han estat tinguts en compte per a la consecució del guardó són el seu alt nivell de connectivitat i les múltiples possibilitats de personalització que ofereix el model.

En definitiva, Nou Twingo ha estat a l'altura de les expectatives creades per les seves generacions anteriors, la qual cosa ha estat objecte de reconeixement pels periodistes del motor catalans.