Nissan vol revolucionar el segment B amb el Sway, un atractiu prototip que avança la futura línia de disseny dels seus models petits.

Quatre són els aspectes distintius en el disseny exterior: la graella en forma de V, el sostre flotant, els pilots en forma de bumerang i el cridaner pilar C. La graella és l'element més característic del Sway i el vèrtex de tot el seu disseny, ja que és el punt de sortida d'un suau contorn que s'eleva per sobre del capó i de les rodes per caure de manera acusada cap al centre de les portes davanteres. Una vegada allí, torna a elevar-se cap a la part posterior del cotxe i confereix un perfil sensual al lateral del vehicle tot dibuixant una forma fluïda i atractiva que recorre tot el vehicle.

Un altre tret característic del Nissan Sway són els fars davanters i els pilots posteriors, tots dos amb forma de bumerang.

Els primers li aporten una mirada desafiadora i els segons, un aire futurista. En la saga també criden l'atenció els tubs d´escapament trapezoïdals, que flanquegen la matrícula en comptes de situar-se a sota del para-xocs.

L'exterior s'harmonitza amb un interior igualment minimalista i atractiu en el qual la funcionalitat és la gran prioritat. Per aquest motiu davant del conductor només hi ha dos instruments, de manera que la majoria de funcions passen a l'ampla tauleta trapezoïdal que és situada al centre de la consola. Malgrat que es tracta d'un cotxe del segment B, l'eliminació del pilar B i l'ús d'estructures simples permeten gaudir d'un gran espai interior.