02 de març de 2017
02.03.2017
40 Años
40 Años

Les Comes 4x4 Festival aplegarà un miler de participants

Súria i concretament les Comes acolliran els dies 11 i el 12 de març la sisena edició de l´esdeveniment

02.03.2017 | 14:38
El festival garanteix aventura i espectacle

Súria acollirà la 6a edició de Les Comes 4x4 Festival, el cap de setmana de l´11 i 12 de març. Més de 1.000 vehicles participaran a la festa, alguns repetiran dissabte i diumenge i se n´hi esperen uns 900 cada dia, que és el límit marcat per l´organització per garantir la qualitat de l´esdeveniment. Unes xifres que situen el festival de les Comes com un dels més importants d´Europa de vehicles 4x4, en un espai idoni per viure l´aventura i l´espectacle enmig de la natura. A més dels participants, la jornada atrau cada any 10.000 assistents o més, els quals no només poden gaudir de motor sinó de nombroses activitas d´oci i d´aventura, per a petits i grans.

Les Comes ofereix als participants que hi accedeixen amb els seus vehicles SUV o tot terreny, 70 km de pistes classificades per colors en funció de la dificultat. Un paradís per als amants del 4x4, que podran posar a prova les seves habilitats i les dels seus vehicles. Es dóna l´oportunitat de practicar la conducció 4x4 en un entorn controlat i amb la màxima seguretat. A més, els participants disposen d´un mapa per saber en tot moment quin és el recorregut que millor s´adapta a les seves necessitats.

Les Comes 4x4 Festival és molt més que pistes 4x4, és l´únic lloc del món on es combina una trobada de vehicles tot terreny amb una exhibició de vehicles del Dakar, espectacles de 4x4 extrem com la Supertrack, circuits d´aventura, exposicions de vehicles clàssics, conferències, concerts, cursos, activitats infantils, tours en camió 4x4 i una àmplia fira comercial on es poden trobar desenes d´empreses que ofereixen productes de l´àmbit del motor, els viatges i l´aventura.

La zona Dakar, patrocinada per BFGoodrich, s´espera que sigui una activitat d´èxit, ja que es podrà veure en acció alguns dels vehicles del Dakar 2017 i els seus pilots fent una exhibició en un circuit de velocitat amb salts, derrapades i controls impossibles. A més, dissabte a la tarda es farà una conferència amb alguns protagonistes del Dakar de diferents edicions i es firmaran pòsters. Hi ha confirmada la presència de Gerard De Rooy, Isidre Esteve, Xavi Foj, Jordi Juvanteny, Cristina Gutiérrez, Pep Sabater i Joan Font per l´exhibició Dakar i s´hi afegiran Moi Torrallardona, Pep Vila i Rafa Tibau.

Un altre dels grans espectacles del cap de setmana serà la prova cronometrada Supertrack patrocinada per Pirelli. Aquesta prova reunirà alguns dels vehicles més extrems i espectaculars que es podran veure a les Comes durant el cap de setmana, en acció en un circuit extrem amb tota mena d´obstacles.

Per altra banda, els nens i nenes disposaran d´una zona infantil amb inflables, llits elàstics, jocs populars i un circuit de 4x4 elèctrics. Podran dirigir un cotxe RC-Crawler en un circuit a escala, i els més atrevits tindran l´oportunitat de baixar per una tirolina de 150 metres, escalar un rocòdrom, i passar per ponts tibetans.

Les Comes també posa a disposició dels assistents una àmplia zona de restauració i aparcament gratuït.
Tot i que ja s´ha arribat al límit de participants marcat per l´organització, el nombre de visitants sense vehicle 4x4 no està limitat i es poden fer inscripcions fins al mateix dia de l´esdeveniment a taquilles de les Comes, on s´espera que una gran quantitat d´aficionats al motor gaudeixin de la festa del 4x4 al Bages.

Els preus, les activitats i totes les novetats d´aquesta edició del certamen es poden consultar a la web oficial de l´esdeveniment, www.lescomes4x4festival.com.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema