29 de març de 2017
29.03.2017
40 Años
40 Años

Nissan Micra: disseny expressiu, interior inspirador

El nou Micra és el primer vehicle del segment B equipat amb tecnologia intel·ligent

22.04.2017 | 07:18
El nou Micra ja és als concessionaris
Nissan ha renovat el Micra, i l´ha convertit en el primer vehicle del segment B equipat amb tecnologia intel·ligent, com ara l´avís de canvi involuntari de carril, la càmera de 360 graus, el control d´angle mort o el sistema anticol·lisió frontal intel·ligent. La cinquena generació del mític utilitari de Nissan suposa una revolució respecte al seu antecessor i ja és als concessionaris. També a Manresa, a Sanfeliu Motors. 
 
Presenta un disseny expressiu i interior inspirador que fan que diferents públics hi trobin el seu espai per viure i gaudir de l´experiència de la conducció. És un vehicle que permet al client tenir un cotxe propi, únic i diferent, amb una personalització exclusiva. 
 
Mobilitat intel·ligent
Conté tres pilars de la mobilitat intel·ligent Nissan: conducció intel·ligent, amb els últims avenços en seguretat únics en el segment; potència intel·ligent,amb motors eficients i un disseny aerodinàmic; i intregració intel·ligent, amb una nova connectivitat tecnològica orientada al client.
 
Disseny exterior i interior
Pel que fa al disseny exterior del Micra, té noves proporcions, fa quatre metres de llarg, que representen 17 centímetres més que el Micra anterior, també és 8 cm més ample i 6 cm més baix. És el cotxe més ample del segment B i el segon més baix. I enormement expressiu, amb línies més atlètiques, disseny Nissan i detalls prèmium per a tots els públics. El nou Micra té uns colors exteriors vius i més de 125 combinacions de personalització. I no només suposa una revolució en l´exterior, sinó també en l´interior, amb materials de gran qualitat i fins a quatre possibilitats de personalització.
 
Respecte al disseny interior, va equipat am b materials de qualitat i amb tecnologies intuïtives. Destaca el sistema d´àudio 360 graus i exclusiu Bose Personal. Dos altaveus integrats al reposacaps del conductor permeten gaudir d´una bona experiència musical. El cotxe és àgil i divertit, amb centre de gravetat baix, resposta del volant immediata i estabilitat en revolts única en el seu segment.
 
Motors
El Micra té una gamma de tres motors reduïts, molt eficients i amb gran capacitat de resposta: dos de gasolina (0,9 litres i 66 kw, o 1 litres i 54 kw) i un de dièsel (1,5 litres i 66 kw).
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema