Des que va sortir al mercat el darrer trimestre de l´any passat, l´èxit del Peugeot 3008 no ha parat de créixer, amb una presència cada vegada més notable a les carreteres. El model té els requisits que més busquen els clients: carrosseria tot terreny, disseny esportiu, interior ampli i atractiu, i tecnologia d´avantguarda.

Connectivitat

Des del mes passat, aquest model incorpora, a més d'Apple CarPlay, el nou sistema operatiu Android Auto, que està pensat per gaudir de les aplicacions de l´smartphone de manera totalment compatible amb el vehicle. Sense abandonar la connectivitat, el SUV de Peugeot disposa del sistema Peugeot Connect NAV, amb navegació 3D, i amb informació sobre l´estat del trànsit i les carreteres en temps real. També permet, per exemple, la càrrega de l´smartphone per inducció. Aquest tot camí o SUV respon a la necessitat d´estar connectat en tot moment.

Una altra incorporació important a la gamma 3008 és la introducció de la caixa del canvi automàtica EAT6 en el motor 1.2 L PureTech de 130 cv, per als acabats Active i Allure. Aquesta combinació permet gaudir de més plaer en la conducció, de més confort, i de més prestacions. També és important tenir present que es tracta d´un cotxe de baixos consums i emissions. El canvi automàtic EAT6 reforça el caràcter SUV del Peugeot 3008 amb els programes esport, que està pensat per a una conducció dinàmica, i neu, que augmenta la motricitat en condicions de baixa adherència.

A més del motor de 130 cv, el 3008 està disponible amb un altre propulsor de gasolina 1.6 THP de 165 cv, i quatre opcions dièsel: un 1.6 BlueHDi de 100 o 120 cv, i un 2.0 BlueHDi de 150 o 180 cv. Es poden combinar, segons les versions, amb canvi de marxes manual o automàtic. Sí que és comú, per a totes les variants, la tracció exclusiva a l´eix davanter.

Quatre nivells d´equipament

El client pot escollir entre quatre nivells d'equipament: Active, Allure, GT Line i GT. Aquest darrer es combina amb el motor de 180 cv i ofereix elements tant en l´apartat del disseny com de l´equipament, que li aporten un caràcter esportiu i exclusiu. L´opció més accessible del Peugeot 3008 és el model 1.2 de 130 cv i acabat Active, que es pot adquirir per un preu una mica inferior als 24.000 euros.

Independentment de l´opció escollida, el 3008 es caracteritza pel nivell d´acabats interiors i pels elements d´equipament, dignes de segments superiors i models premium, fet que suposa una qualitat a bord extraordinària.