Nissan acaba de llançar al mercat el nou Juke Dark Sound Edition. Es tracta d’una sèrie limitada del reeixit multisegment de la firma japonesa, caracteritzada per una estètica i un equipament singular. Amb els nivells d’acabat Tekna o N-Connecta, Nissan ha previst una fabricació de 1.500 unitats d’aquesta versió, per la qual cosa l’exclusivitat està garantida. I més encara si es té en compte que el mercat espanyol té reservats només 80 cotxes d’aquests.

Altaveus Focal

Els nous altaveus del prestigiós fabricador francès Focal són el centre de la millora. Es tracta de 6 altaveus confeccionats amb policarbonat, DFS i alumini amb tecnologia de processament de cúpula invertida, que destaquen per una precisió, potència i prestacions d’àudio mai vistes. D’aquesta manera, la potència màxima en aquestes unitats passa de 40 watts a 120 watts en els altaveus davanters i posteriors, i de 40 a 100 watts en el cas dels altaveus d’aguts. El Juke Dark Sound Edition està disponible en negre Metallic Black i gris Dark Grey, com a color de l’exterior. En tots dos casos s’inclou el paquet de personalització exterior en negre que afecta les carcasses dels retrovisors, para-xocs, embellidors de llums, i llantes d’aliatge de 10 braços de 18 polzades de diàmetre amb incrustacions negres com a part de l’equipament de sèrie.

L’interior del vehicle també disposa de detalls propis Dark Sound amb l’equipament de pedals esportius, l’acabat en negre de les sortides de la climatització, consola central, pom de la caixa del canvi i amb unes catifetes de més qualitat amb el logo Juke brodat. En el cas d’optar per l’acabat Tekna, s’inclouen els seients de pell, mentre que els de la gamma N-Connecta combinen la pell amb la tela.

Dos motors

El Juke Dark Sound Edition està disponible en gasolina i en dièsel. Concretament, en les versions turboalimentadas DIG-T 1.2 de 115 cv i 1.5 dCi de 110 cv. En tots dos casos, amb una caixa de canvi manual de sis velocitats i tracció davantera 4x2.

Les primeres unitats de la sèrie Juke Dark Sound Edition ja han arribat als concessionaris oficials Nissan, amb preus des de 18.238 euros pel DIG-T i 19.970 euros en el cas del dCi, amb campanya promocional inclosa.