El concessionari oficial Land Rover , Accessoris Manresa 4x4, ha posat a disposició de Regió7 una unitat del nou model Range Roger Velar, ja disponible per un preu a partir de 60.250 euros.

El nou Velar ofereix una conducció estable, segura i refinada, i quan entrem dins destaca el seu nivell d’exclusivitat i equipament, la instrumentació pot tenir indicadors analògics amb una pantalla central de 5 polzades o pot ser una pantalla de 12,3 polzades en què trobem tota la informació amb possibilitat de configuració personalitzada al gust del conductor en alguns paràmetres. Per reduir les possibilitats de distracció, disposa d’un sistema de projecció d’informació al parabrisa. Els botons del volant són sensibles al tacte (sense necessitat de pressionar), a la consola central hi ha 2 pantalles tàctils de 10 polzades cadascuna. Aquest sistema s’anomena Touch Pro Duo, i gràcies a ell s’allibera la pantalla de botons i es guanya espai en portaobjectes.

La pantalla superior està pensada per controlar el navegador, sistema àudio i telèfon mòbil connectat mitjançant Bluetooth, amb un funcionament senzill i intuïtiu, i ofereix la possibilitat d’inclinar aquesta pantalla per poder-la deixar en la posició més adequada per al conductor. La pantalla inferior està pensada per controlar el climatitzador, el sistema Terrain Response, la connexió i desconnexió de les funcions dels seients, els davanters tenen ajustaments elèctrics, amb funcions de calefacció, ventilació i massatge, els posteriors poden tenir regulació del suport i calefacció. El volum del maleter és de 632 litres.

El Velar es pot comprar amb el paquet estètic R-Dynamic, que ofereix un aspecte més esportiu, gràcies a uns para-xocs amb disseny diferent i unes entrades d’aire més grans. Per canviar encara més l’aspecte exterior, tenim dos paquets opcionals: Black Exterior Pack i Luxury Exterior Pack.

Independentment del paquet escollit, els nivells d’equipament són sempre Standard, S, SE i HSE. Disposa de 4 tipus de fars, tots led, i els més avançats són els anomenats Matrix-Laser Led, que s’apaguen i s’encenen individualment per reduir l’enlluernament a altres vehicles alhora que ofereixen la màxima il·luminació possible, amb un sistema de projecció làser que arriba als 550 m, i la llum dels intermitents s'encén de manera seqüencial.

La suspensió és independent en els dos eixos, davant amb un paral·lelogram deformable i dar-rere amb un esquema anomenat Integral Link, sistema que aïlla millor l’habitacle dels moviments longitudinals i transversals de la roda que una amortització independent convencional.

El Velar està equipat amb diferents dispositius d’ajudes en la conducció, com el Terrain Response 2: selecciona els ajustaments adequats en la transmissió, la tracció i el motor segons la superfície per on circulem, l’All Ter-rain Progress Control, així com sistemes molt avançats de seguretat activa.