Les Comes i Land Rover Espanya ja tenen a punt les activitats de l´11a edició de la Land Rover Party, un cap de setmana familiar molt especial on els propietaris de vehicles de la marca anglesa i tots els seus seguidors podran gaudir dels 60 km de pistes 4x4 i de moltes activitats i sorpreses que ha preparat l´organització. L´esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 29-30 de setembre i 1 d´octubre a la finca de Les Comes (únic centre Land Rover Experience de la Península Ibèrica), situada a la població bagenca de Súria.

En aquest entorn tan especial, els usuaris de vehicles Land Rover podran posar a prova les capacitats off-road dels seus cotxes en els més de 60 km de pistes amb diferent nivell de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, ja que el centre Land Rover Experience organitzarà un curs de conducció 4x4 per ajudar a conèixer millor les capacitats tot terreny d´aquests vehicles.

Una de les grans novetats és l´ampliació de l´horari de pistes, ja que per primera vegada serà possible accedir-hi ja divendres, a partir de la 1 del migdia. Altres novetats seran la Zona Velar, on es podrà conèixer el nou model de Range Rover i provar-lo en exclusiva en un circuit de conducció off-road, i l´exhibició d´un Land Rover de competició que farà una demostració de les seves capacitats en un circuit de velocitat. A més, es farà una rifa en què se sortejaran dues maquetes del Range Rover Velar úniques al món per una causa solidària, i es farà la presentació europea del Defender a radiocontrol de Traxxas. Els assistents també podran conèixer en profunditat els últims models de la gamma Land Rover.

Per a la tarda de dissabte, l´organització proposa una xerrada sobre «Reptes Land Rover», amb Ramon Franquesa, rècord del món d´alçada l´any 1998 amb un Range Rover modificat; Moi Torrallardona, rècord de travessar el desert Empty Quarter amb un Range Rover Sport de sèrie; i Francesc Selga, que va quedar en la 13a posició en el Dakar 2005 amb un Bowler. Després de la xerrada, que tindrà lloc a les 7 de la tarda, es farà un concert de música en directe amb el grup de varietats K-Melot.

Tots els assistents a l´esdeveniment, ja siguin participants o visitants que no disposin d´un vehicle Land Rover, podran gaudir de la zona d´aventura, la fira comercial, les activitats infantils, el tour en 4x4, els cursos de conducció i de tots els serveis i comoditats que l´organització posarà a la seva disposició, inclosa una àmplia zona de restauració.

Amb assistents provinents de tot Europa i després de l´èxit de l´edició passada, l´organització prepara una 11a edició molt especial tant per als seguidors de la marca com per a tots els aficionats a l´off-road i l´aventura. Un cap de setmana únic per gaudir en família que oferirà moltes sorpreses.

Per a més informació i preus de l´esdeveniment podeu consultar el web www.landroverparty.com