Aquells que demanaven més espai i capacitat de càrrega en el Volkswagen Tiguan ja tenen una resposta, i es diu Allspace.

Aquesta versió ofereix set places de sèrie i més espai per a equipatge amb un maleter de 685 litres, així com més flexibilitat, gràcies a una carrosseria amb 215 mm més que el model estàndard i a una distància entre eixos 109 mm més llarga.

El Tiguan Allspace arriba amb dos acabats que tenen més equipament de sèrie que el model que es va llançar fa un any al mercat. La versió Advance, disponible des de 35.630 euros, inclou la tercera fila de seients de sèrie, la qual cosa permet portar set passatgers a bord, un paquet exterior exclusiu amb acabats cromats que presenta una cobertura d'alumini en els retrovisors, barres de sostre en plata i un aleró davanter platejat. Equipa llantes Tulsa de 17", una porta posterior elèctrica i l'assistent Front Assist amb ACC. A més, aquesta versió s'ofereix amb un paquet de llançament sense cost per al client que consisteix en App-Connect amb Media Control, assistent d'aparcament Park Assist, navegador Discover Media amb pantalla de 8" i una càmera posterior Rear View.

El segon acabat disponible es denomina Sport i afegeix el sistema d'obertura sense clau Keyless, una porta del maleter amb sistema d'obertura i tancament Easy Open i Easy Close, fars LED amb ajust automàtic i llantes d'aliatge Kingston 18". El paquet de llançament sense cost per al client de la versió Sport afegeix al paquet Advance la vista 360º Area View i el sostre solar corredís.

Sis potents motors

A més dels dos acabats, els compradors del Tiguan Allspace podran escollir entre sis motors diferents: tres de gasolina 1.4 TSI de 150 CV amb canvi manual o DSG de 6 velocitats i un 2.0 TSI de 180 i 220 CV, tots dos amb canvi DSG de set velocitats i tracció total 4Motion. Els tres motors dièsel 2.0 TDI ofereixen 150 CV en versió manual de sis velocitats i DSG de set amb tracció davantera o 4Motion, 190 cv DSG7 4Motion i 240 CV DSG7 4Motion.

Les versions de tracció davantera poden remolcar fins a 2.200 kg, mentre que els de tracció total poden arribar als 2.500 kg.

Més tecnologia

A més a més de créixer en centímetres, el Tiguan Allspace creix en tecnologia, ja que afegeix: sistema de vigilància de l'entorn Front Assist amb frenada d'emergència en ciutat, el sistema proactiu de seguretat dels ocupants Pre-Crash, Lane Assist, velocitat de creuer adaptatiu ACC, porta posterior amb obertura i tancament elèctrica, fars LED amb ajustament automàtic, sistema de tancament i arrencada sense clau, quadre de comandament digital VW Digital Cockpit, i els sistemes de connectivitat App-Connect i Guide & Inform.