Sens dubte, la moto Yamaha MT-07 és una de les Yamaha de més èxit de tots els temps, amb gairebé 80.000 unitats noves venudes en només 4 anys. Per al proper 2018, la popular Hyper Naked de la firma nipona porta diverses millores. Els enginyers de Yamaha han creat un nou xassís que millora la seva aparença i ofereix més sensació de qualitat.

La renovada imatge de l'MT-07 conserva, això sí, el caràcter fonamental del model anterior i ho combina amb elements nous que s'han inspirat en l'MT-09, com per exemple un far més agressiu que proporciona un rostre més imponent.

Millores estètiques i dinàmiques

Un dipòsit de combustible de nou disseny i preses d'aire a l'estil de la seva «germana gran» proporcionen una imatge més audaç i reforcen l'aire de família de la gamma MT, mentre que el nou seient i els panells laterals separats negres accentuen el disseny desplaçat cap endavant.

Per al 2018, la Yamaha MT-07 disposa d'un disseny de seient completament nou que garanteix al conductor una millor postura, sigui quina sigui la seva complexió física. El frontal del seient ara s'estén pels laterals de la part posterior del dipòsit de combustible, la qual cosa augmenta la comoditat, i la nova forma també dota el model que sortirà la primavera que ve d'un perfil més integrat.

D'altra banda, i amb 130 mm de recorregut tant en l'amortidor davanter com en el posterior, la suspensió de l'MT-07 està dissenyada per oferir un rendiment còmode, progressiu, suau i predictible, ideal per a una àmplia varietat de condicions de conducció. Així mateix, la forquilla davantera està equipada amb nous ajustos que proporcionen un caràcter més esportiu, mentre que la suspensió posterior està equipada amb un nou ajustador d'amortiment de rebot que permet als usuaris regular la moto per adaptar-la al seu estil de conducció i tipus d'ús.

En definitiva, una completa sèrie de millores estètiques i dinàmiques que estaran disponibles al mercat a partir de la primavera del 2018.