És una evidència que la majoria de vehicles tot camins són vehicles de grans dimensions, però sovint les marques opten per aprofitar models ja existents i atorgar-los un disseny exterior més robust, en el que es coneix tradicionalment com versions crossover.

Ford ha optat per seguir aquesta estratègia en el model més petit de la gamma, el Ka+. Així, el Ford Ka+ Active és la versió crossoveritzada del petit de la marca.

Aspecte SUV

Respecte de la versió normal, el nou Ka+ Active és 23 mm més alt i aporta un disseny exterior més robust, amb una graella davantera i uns para-xocs específics.

Juntament amb les barres del sostre, unes llantes d'aliatge de 15 polzades amb disseny exclusiu per aquest acabat i el color bronze metàl·lic Canyon Ridge donen l'aspecte general del nou urbà de la marca, que guanya força esperit aventurer.

L'interior del Ka+ Active també s'ha modificat específicament, i elements com les manetes de les portes, les sortides d'aire o els controls de la consola central tenen un acabament cromat.

A més, el volant de cuir incorpora els comandaments del control de creuer i els brodats de la tapisseria estan realitzats en color marró siena, exclusiu per aquesta versió.

Més tecnologia

La dotació tecnològica del Ka+ Active millora notablement i ofereix el sistema d'infoentreteniment SYNC3 amb pantalla de 6,5 polzades, control per veu i compatibilitat amb Android Auto i Apple CarPlay. A més, disposa d'elements com el parabrisa calefactable, els sensors de pluja, l'assistent d'arrencada en pendent o l'encès automàtic dels fars.

Motors de benzina i dièsel

Per primer cop els clients del Ford Ka+ poden escollir entre dos tipus de propulsors, associats a un canvi manual de cinc velocitats de baixa fricció. En el cas de la versióde benzina el motor és el conegut 1.2 Ti-VCT tricilíndric de 86 cavalls, mentre que en el cas de la versió dièsel el motor escollit és l'1.5 TDCI de 95 cavalls.