09 de juny de 2018
09.06.2018

Cotxe de l'Any dels Lectors: Un model 100 % elèctric a la llista

El Nissan Leaf és el vehicle més votat pels lectors de Prensa Ibérica i La Vanguardia durant el maig

11.06.2018 | 12:49
Cotxe de l'Any dels Lectors: Un model 100 % elèctric a la llista

Un cop tancada la cinquena votació mensual, el premi Cotxe de l'Any dels Lectors (que atorga el grup Prensa Ibérica, al qual pertany Regió7, i La Vanguardia) incorpora per primera vegada un model 100% elèctric a la seva llista de favorits. Un lloc que s'ha gua-nyat el nou Nissan Leaf després d'haver rebut la majoria de vots en les votacions del mes de maig a la pàgina web mejorcoche.epi.es.

Així doncs, la segona generació del model compacte japonès ha aconseguit un dels llocs que atorguen una posició de preferència de cara a obtenir una de les sis places en la votació final del concurs.

La destacada evolució que ha patit el Leaf en tots els àmbits ha convençut els lectors dels diaris del grup Prensa Ibérica, entre els quals Regió7, i als de La Vanguardia, consolidant una alternativa de propulsió de zero emissions que ja s'ha convertit en tota una realitat cada vegada més propera per a l'usuari.

Amb el triomf a la votació de maig, el Nissan Leaf s'afegeix a la llista de vencedors mensuals, fins ara formada per altres novetats, com el Volvo XC40, l'Audi A8, el BMW X2 i el DS7 Crossback.

Noves candidatures

Pel que fa a la sisena votació mensual del Cotxe de l'Any dels Lectors, hi ha tres nous models protagonistes al web del concurs. Es tracta de propostes que tornen a reflectir el dinamisme de la indústria de l'automòbil amb solucions tecnològiques i estètiques totalment revolucionàries en tots els segments: el Mercedes-Benz Classe A, el Volkswagen Touareg i el Volvo V60. Són vehicles candidats al premi i amb destacables arguments que els converteixen en autèntics referents en els segments del mercat pemium dels turismes compactes, els tot ter-reny i les berlines familiars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema